24ωρη εξυπηρέτηση σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης


ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις από τον κλειδαρά 441144 στην Καλαμαριά.

Έχω θωρακισμένη πόρτα με κλειδαριά ασφαλείας και δεν την κλειδώνω. Μου παρέχει ασφάλεια η θωρακισμένη πόρτα μου;

Η θωρακισμένη πόρτα δεν παρέχει καμία ασφάλεια αν δεν είναι κλειδωμένη. Μπορεί να ανοίξει το ίδιο εύκολα με μία απλή πόρτα. Πρέπει να κλειδώνει πάντα, είμαστε δεν είμαστε στο σπίτι μας. 

Έχω κλειδαριά με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου (μεγάλο κλειδί με πτερύγια) έχω μέγιστη ασφάλεια;

Η τεχνολογία των κλειδαριών αυτών είναι πολύ παλιά και ο τρόπος διάρρηξης τους είναι πλέον πολύ απλός, ανοίγει σε διάστημα 2 με 5 λεπτών καθώς έχει κυκλοφορήσει διαρρηκτικό εργαλείο που λειτουργεί σαν κλειδί. Η διάρρηξη γίνεται αθόρυβα και χωρίς ίχνη παραβίασης. 

Χρειάζεται να αλλάξω κλειδαριά με νέου τύπου; Οι έμπειροι διαρρήκτες θα τις ανοίγουν και αυτές; Δεν είναι άσκοπο έξοδο;

Οι κλειδαριές νέας τεχνολογίας έχουν καταπέλτη (σύστημα μπλοκαρίσματος), DEFENDER (προστατευτικό επιστόμιο κυλίνδρου) και κύλινδρο ασφαλείας με κοντό κλειδί και με δυνατότητα αντιγραφής του μόνο με κάρτα ιδιοκτησίας. Έχεις τρία στάδια ασφάλειας με τα οποία ο διαρρήκτης θα κάνει πολλές ώρες και φασαρία και δεν ρισκάρει να ασχοληθεί. Έτσι αποφεύγετε η διάρρηξη και ο βανδαλισμός της πόρτας. 

Έχω απλή πόρτα και δεν μπορώ να πάρω θωρακισμένη πόρτα, τι μπορώ να κάνω για να έχω ασφάλεια στο χώρο μου;

Υπάρχουν πλέον κύλινδροι νέας τεχνολογίας (πολλαπλά σημεία σπασίματος, MAUER) που και να καταφέρει να τους σπάσει ο διαρρήκτης δεν του αφήνει περιθώρια για να δουλέψει παρακάτω. Επίσης τοποθετούμε και δεύτερη κλειδαριά (τρίαινα) νέας τεχνολογίας (OMEGA PLUS) απαραβίαστη με αποτέλεσμα τη μέγιστη ασφάλεια ακόμα και με απλή πόρτα.